«Ресторан на Центральному вокзалі — культовий». Скільки українців відвідують МакДональдз та чому мережа відкриває заклади на АЗК — інтерв'ю

21 жовтня, 19:46
NV Преміум
Юлія Бадрітдінова каже, щороку МакДональдз ставить собі планку — відкрити щонайменше 9−10 нових ресторанів (Фото: пресслужба МакДональдз)

Юлія Бадрітдінова каже, щороку МакДональдз ставить собі планку — відкрити щонайменше 9−10 нових ресторанів (Фото: пресслужба МакДональдз)

Генеральна директорка МакДональдз в Україні, Чехії та Словаччині Юлія Бадрітдінова про те, як мережа повертала сніданки в меню, чому частину продукції доводиться списувати та як компанія планує розвиватись цього року

У вересні 2022-го одна із найбільших ресторанних мереж — МакДональдз відновила свою роботу, відкрити заклади компанію закликали навіть в українському уряді. Ресторани зачинились після початку повномасштабного російського вторгнення. І працювати їм довелось у нових умовах. Якщо до великої війни ресторанний ринок в Україні зростав, то через масову міграцію, мобілізацію та падіння рівня життя населення — він зараз стагнує. Через повітряні тривоги ресторани закриваються по кілька разів на день та вимушені списувати частину продукції.

Реклама

Нові реалії мотивували ресторанну компанію змінити свою стратегію. МакДональдз почав активніше розвиватись на заході країни та вперше відкривати заклади на заправках та трасах. Як змінився підхід компанії до введення бізнесу, скільки продукції в мережі - локального виробництва та як відрізняються вимоги споживачів в різних країнах — про це в інтерв'ю NV Бізнес розповіла генеральна директорка МакДональдз в Україні, Чехії та Словаччині Юлія Бадрітдінова.

Свій перший ресторан МакДональдз відкрив у Києві на Лук’янівці, і саме цей заклад вже 7 разів страждав через обстріли. Чи ви підраховували, скільки компанія втрачає через тривоги та російські атаки?

Показати ще новини