Гра в кухню в Університеті Гамбургера. Секрети навчання та роботи у МакДональдз від топ-менеджерки цього фастфуду
Кризовий менеджер: Юлія Бадрітдінова будує кар'єру в МакДональдз близько 15 років і керувала вітчизняною мережею фастфудів під час Covid та на початку повномасштабного вторгнення РФ (Фото: Олександр Медведєв / NV)
На кого раз на рік перетворюється Юлія Бадрітдінова, гендиректорка МакДональдз в Україні, Чехії та Словаччині, що вона зробила, аби перезапустити ресторани мережі від початку великої війни і які подкасти її мотивують, — проєкт NV про профосвіту.
Чому в західних компаніях навчання не закінчується ніколи і ні для кого, навіть для СЕО, як це стало частиною корпоративної культури і хто від цього виграє найбільше? На ці запитання у спецпроєкті NV, присвяченому профосвіті, відповіли українські топменеджерки всесвітньо відомих корпорацій.
Першою співрозмовницею редакції стала Юлія Бадрітдінова, генеральна директорка МакДональдз в Україні, Чехії та Словаччині.
46‑річна уродженка Вінниці Бадрітдінова закінчила факультет економічних наук Києво-Могилянської академії, а також навчалась у The Chartered Institute of Marketing. Вона працює у МакДональдз близько 15 років, очолює наглядову раду Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні та є справжнім кризовим менеджером. Невдовзі після того, як Бадрітдінова очолила український підрозділ велетня фастфуду, розпочалась епідемія коронавірусу, а згодом сталося й повномасштабне вторгнення РФ. У цей період до сфери відповідальності топменеджерки додалися ринки Чехії та Словаччини, а загальна кількість персоналу під її керівництвом збільшилася з 10 тис. до 23,5 тис. осіб.
Зараз Бадрітдінова ще й входить до Ради директорів Американської торговельної палати в Україні, а також є членом неприбуткової організації Women on Boards Ukraine.
— Який момент у житті ви вважаєте визначальним для вашої карʼєри?