Плани мільярдера. Юрій Косюк хоче розвивати в Україні ресторани без кухні
Юрій Косюк, власник агрохолдингу МХП, найбільшого в Україні виробника м’яса птиці, має намір розвивати свій бізнес у бік кулінарної компанії.
Про це він розповів в інтерв'ю журналу НВ.
«Ми зараз рухаємось у бік кулінарної компанії. Нам цікава зміна концепції ресторанів швидкого харчування. Коли в таких ресторанах не буде кухні, тільки клієнтський сервіс. Такі ресторани будуть дуже ефективно управлятися. Ми хочемо вбити так звану кухонну неефективність — у процесах, у витраті продуктів, у великій кількості відходів. Нам це дуже цікаво», — заявив Косюк.
Крім того, він зазначив, що МХП активно цікавиться аграрними стартапами.
За словами Косюка, у компанії - велика сфера інтересів у цій сфері: від «розумного холодильника», до логістики без участі людини.
«Штучний інтелект в управлінні пташниками за відсутності людини. Нам не потрібні лікар, зоотехнік, менеджер об'єкта, якщо їх функції може виконувати програма. Застосування цих людей можна знайти в інших місцях, насамперед у сервісі», — розповів він.
Повне інтерв'ю з Юрієм Косюком читайте тут.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.