Від трюфелів до равликів. У прямому ефірі говоримо про незвичайних українських фермерів

19 січня 2018, 15:05

Молоді вітчизняні айтішники, інвестбанкіри і фермери виявили, що виробляти делікатеси — це не тільки смачно, але й перспективно. І тепер українці вирощують трюфелі, розводять устриць та роблять італійське в'ялене м'ясо.

У п'ятницю, 19 січня, о 15:00, журналісти НВ – оглядач Іван Яковина і редактор розділу Бізнес Катерина Шаповал – в прямому ефірі говорять про незвичайних українських фермерів, які намагаються завоювати не тільки українські ринки, а й світові.

Відео дня

Прямий ефір присвячуємо статті Фермери незвичайної орієнтації, що опублікована в №2 випуску журналу Новое Время.

Дивіться прямий ефір на офіційній Facebook-сторінці Новое Время та на сайті.

Показати ще новини
Радіо НВ
X