В Києві на набережній відкриють сезонний фуд-проект
До складу фуд-проекту
увійдуть 20 контейнерів: 17 точок з їжею, два бари та лаунж-зона
У кінці квітня на
набережній Києва відкриється фуд-проект Бухта Food Station. Створенням простору
займається засновник фестивалю Ulichnaya Eda Роман Тугашев з командою компанії Hitmakers,
повідомляє Na chasi.
Фудстейшн розташують
на набережній, там буде 20 контейнерів: 17 точок з їжею, два бари та лаунж-зона.
Серед учасників – Маца и устрицы, Bistro Bistro, Справжні чебуреки,
Khu Yum, Wok Factory, Мясо и лаваш, Black Burger, Meat Story, Реберня.
Вхід до Бухти буде
відкритий як з набережної, так і з Річкового вокзалу, який відкриється вперше за
багато років. У будівлі будуть проводити виставки та кінопокази.
"Бухта Food Station
– це не фудхол у традиційному сенсі, тому ми придумали назву "фудстейшн".
Фудхол – це стаціонарна історія, як ринок. А фудстейшн – це більше pop-up проект.
Ми хочемо, щоб люди збиралися тут, а потім їхали кудись тусуватися", – розповів
Роман Тугашев.
Відкриття Бухта Food Station відбудеться 27-28 квітня. Вона буде працювати до середини жовтня.

Раніше повідомлялося, що McDonald's буде годувати споживачів за допомогою штучного інтелекту.