В Києві на набережній відкриють сезонний фуд-проект

4 квітня 2019, 17:05

До складу фуд-проекту увійдуть 20 контейнерів: 17 точок з їжею, два бари та лаунж-зона

У кінці квітня на набережній Києва відкриється фуд-проект Бухта Food Station. Створенням простору займається засновник фестивалю Ulichnaya Eda Роман Тугашев з командою компанії Hitmakers, повідомляє Na chasi.

Відео дня

Фудстейшн розташують на набережній, там буде 20 контейнерів: 17 точок з їжею, два бари та лаунж-зона. Серед учасників – Маца и устрицы, Bistro Bistro, Справжні чебуреки, Khu Yum, Wok Factory, Мясо и лаваш, Black Burger, Meat Story, Реберня.

Вхід до Бухти буде відкритий як з набережної, так і з Річкового вокзалу, який відкриється вперше за багато років. У будівлі будуть проводити виставки та кінопокази.

"Бухта Food Station – це не фудхол у традиційному сенсі, тому ми придумали назву "фудстейшн". Фудхол – це стаціонарна історія, як ринок. А фудстейшн – це більше pop-up проект. Ми хочемо, щоб люди збиралися тут, а потім їхали кудись тусуватися", – розповів Роман Тугашев.

Відкриття Бухта Food Station відбудеться 27-28 квітня. Вона буде працювати до середини жовтня.

Na chasi
Фото: Na chasi

Раніше повідомлялося, що McDonald's буде годувати споживачів за допомогою штучного інтелекту.

Показати ще новини
Радіо NV
X