Український агрохолдинг планує відкрити завод у Словаччині

15 березня 2017, 10:26
Найбільший виробник м'яса птиці, компанія Миронівський хлібопродукт (МХП), планує запустити підприємство з переробки м'яса птиці в Словаччині в 2017 році

Про це агентству Українські Новини повідомила фінансовий директор МХП Вікторія Капелюшна.

Наразі підприємство в Нідерландах працює на максимальній потужності - 1,5 тис. тонн на місяць.

Відео дня

"Ми готуємося до відкриття подібного проекту в Словаччині в цьому році", - сказала фінансовий директор компанії.

Запланований обсяг інвестицій і потужності цього підприємства поки не розголошуються, але Капелюшна зазначила, що це буде підприємство, аналогічне за цими показниками того, що працює в Нідерландах.

Нагадаємо, найбільший український виробник курятини відзвітував про $69 млн прибутку.


ПАТ Миронівський хлібопродукт - вертикально інтегрований комплекс підприємств з виробництва курятини, інкубаційних яєць, кормів, займається рослинництвом, випускає куряче м'ясо під назвою Наша ряба.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X