Glovo запустив у Києві «хмарну кухню»
Доступ до «хмарних кухонь» мають тільки кухарі, співробітники ресторанів і кур'єри доставки.
Сервіс доставки Glovo оголосив про запуск першої «хмарної кухні» або dark kitchen в Україні, повідомляє прес-служба компанії.
На початковому етапі партнерами проекту стали 4 ресторани і дві мережі. У межах цього проекту Glovo відкриє спеціальні кухонні приміщення, доступні тільки для кухарів, ресторанного персоналу і кур'єрів Glovo. Подібні кухні створені для приготування страв тільки для користувачів сервісу доставки.
У компанії підкреслюють, що такого роду кухні допоможуть закладам швидко розширити зону покриття, забезпечити завантаженість кухні і зберегти робочі місця в умовах карантину.
Партнерами хмарної кухні в Києві стали Kitaika, 3B Cafe, Torisho, Menya Musashi, мережі Berliner Döner і Foodz Ukraine.
За словами керуючої мережею ресторанів 3ВCafe, Menya Musashi і Torisho Анни Проценко, у зв’язку з карантином 70% проектів мережі виявилися законсервовані через низьку рентабельність.
Після скасування карантину ресторани зможуть продовжувати готувати на «хмарних кухнях» страви тільки для онлайн-замовлень.
Нагадаємо, що про плани запустити в Києві «хмарну кухню» повідомляв і інший сервіс доставки їжі — Raketa.
Нині сервіс доставки їжі Glovo працює в 15 містах України. Сервіс запустився в Україні в жовтні 2018 року і представлений у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Запоріжжі, Вінниці, Полтаві, Миколаєві, Херсоні, Чернігові, Черкасах, Житомирі, Івано-Франківську та Чернівцях.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.