Creativity. Innovation. Opportunity. За лаштунками Українського Дому в Давосі 2019

Український Дім у Давосі 2019 (Фото:Фото: з офіційного сайту Ukraine House Davos)
З 21-го по 25-е січня проходив Всесвітній економічний форум у Давосі, де вдруге був представлений багатоформатний простір #UkraineHouseDavos! Минулого року Фігаро-Кейтерінг щедро пригостив та неабияк здивував іноземних гостей, продемонструвавши, наскільки щедра, яскрава та гостинна Україна. А цього року вразив ще більше.
Кожного ранку професійна команда з 14-ти осіб відкривала
двері #UkraineHouseDavos та приймала близько
600 гостей з усього світу. Вдень завзято пригощали традиційними українськими пирогами,
голубцями, смачним узваром та чаєм.
А
щовечора Український дім проводив прийоми, де гості могли скуштувати страви
української кухні, долучитися до національної культури та поспілкуватися під
музику львівського етно-джаз-гурту. Юлія
Магдич провела перший в історії Форуму модний показ. Український дизайнер, чиї
сукні носять арабські принцеси і голлівудські зірки, вирішила підкорити
альпійський Давос, який раз на рік перетворюється в інтелектуальний,
інноваційний і культурний центр світу.
Під
час вечірніх гала-фуршетів у Давосі, близько 300 гостей кейтерінг-команда
пригощала міні-закусками української кухні в сучасній інтерпретації. У фаворитах, звичайно ж, залишилися
запашний борщ та кольорові міні-вареники з різними начинками. Загальний антураж також
доповнювали колоритною атрибутикою – глиняними тарілками та національними
вишиванками.

Тема 49-го Всесвітнього економічного
форуму – “формування нової архітектури під час четвертої промислової
революції”. Цьогоріч подію відвідали лідери 60 держав, а також керівники
найбільших міжнародних організацій. Серед гостей також був актор Метт Деймон,
який приїхав у Давос, щоб обговорити важливість доступу до чистої питної води.
Також було вирішено, що в Україні на березі озера Сиваш створять одну з
найбільших у Європі вітрових електростанцій.

«Гордість, яку вкрай важко описати
словами. Бути частиною Українського дому у Давосі – це величезна честь та
відповідальність, адже на плечах Фігаро-Кейтерінг лежить надважлива місія –
представити щедрість, гостинність та багатство української кухні. Цього року
наша команда стала ще міцніше і зробила все можливе, щоб гості отримали
справжні гастрономічні враження та розповідали всьому світу про Україну», –
поділилася враженнями Катерина Котолуп, співзасновниця Фігаро-Кейтерінг.
