Обмеження для ресторанів, топ шахрайських схем і чому бізнес вибирає готівку — колонки тижня

18 жовтня 2020, 09:30
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

П’ять поглядів експертів на важливі теми

1. Удар по бізнесу

«У ХХІ столітті при існуючих технологіях розрахунок готівкою для українського підприємця в 100−150 разів вигідніший, ніж розрахунок карткою» — Олеся Оленіцкая, директор з питань співпраці з органами державної влади та зв’язків з громадськістю METRO Cash and Carry Ukraine.

Відео дня

2. П’ять графіків

«Ціни на однокімнатні квартири ще з кінця серпня вийшли на докарантинний рівень і зараз квартири вже коштують навіть на 9% дорожче, ніж у лютому.» — Анастасія Телетьон, молодший економіст ЦЕС.

3. B2B і карантин

«Замість кардинальних змін в стратегії варто сфокусуватися на зміцненні відносин з клієнтами. Як це зробити?» — Максим Шевченко, керівник BD ЮФ INTEGRITES.

4. Обмеження для ресторанів

«Представники ресторанної сфери досі не повністю розуміють, які норми потрібно виконувати, щоб не отримати штраф. Сьогодні ми розберемося в цьому. «- Олексій Головін, юрист ILF, експерт з трудового консалтингу.

5. Топ шахрайських схем

«За рік в Нацбанк надійшло близько 200 звернень про шахрайство від споживачів фінансових послуг. Крім схем, пов’язаних з платіжними картами, існує ряд класичних способів виманювання грошей. «- Ольга Лобайчук, керівник Управління захисту прав споживачів фінансових послуг НБУ.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Картина ділового тижня

Щотижнева розсилка головних новин бізнесу і фінансів

Розсилка відправляється по суботах

Показати ще новини
Радіо НВ
X