У коньяки додадуть більше вітчизняного спирту

27 жовтня 2016, 11:02
Частка вітчизняного коньячного спиртового матеріалу становитиме не менше 15% при виробництві українських коньяків

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий.

Таке рішення ухвалили представники робочої групи з опрацювання Правил виробництва коньяків в ході обговорення проектів Закону Про виноград та винопродукцію та Правил виробництва коньяків України.

Відео дня

Така частка має бути в коньяку від першого січня 2017 року. Далі щороку планується збільшення відсотків українського коньячного спирту.

"Таким чином, ми підтримуємо національного товаровиробника. Від цього виграють у першу чергу ті господарники, які мають свої виноградники", - написав міністр.

Показати ще новини
Радіо NV
X