Апетит повернувся. Чому ресторанний ринок в Києві став жвавішим
Відвідуваність ресторанів за останній місяць зросла на 20%, відкриваються нові заклади. Українці напередодні третьої хвилі пандемії і, ймовірно, третього локдауну, розважаються мов востаннє
Вперше з початку епідемії коронавірусу Covid-19 київські ресторани заповнені вщент. Столик на День Святого Валентина і на 8 березня доводилося бронювати за кілька днів, причому лишень на кілька годин. «У модні і дорогі київські заклади ввечері в п’ятницю не потрапити — всі столики зайняті», — говорить управляючий партнер ресторанів Pastateca та Сіхарулі Максим Храмов. У Києві сформувався відкладений попит, багато гостей побоюються нового локдауну і частіше відвідують заклади громадського харчування.
Ресторани заповнені