Бізнес у червоній зоні. Як працюватимуть київські ресторани, магазини та ТРЦ після нових обмежень
Бізнес має намір виживати та працювати у червоній зоні. Скільки клієнтів не дорахуються столичні магазини та ресторани і як відвідувачі можуть обійти контроль на вході до ТРЦ?
Рекордна захворюваність на коронавірус Covid-19 змусила мера Києва Віталія Кличка піти на крайні заходи. З 1 листопада Київ у червоній зоні, і працювати у столиці, крім продавців товарів першої необхідності, зможуть лише ті підприємці, працівники яких вакциновані або регулярно проходять тестування. Покупці магазинів та гості ресторанів повинні мати негативні експрес- або ПЛР-тести або документи про вакцинацію.
Нові правила роботи: кого оштрафують