Після карантину. Які бізнеси виростуть завдяки відкладеному попиту — прогноз

26 березня 2020, 12:02

В Україні після кожної кризи зростали фудкорти і недорогі ресторани.

Завдяки відкладеному попиту після завершення карантину в Україні почне розвиватися зона фудкортів і недорогих ресторанів. Про це в інтерв'ю журналу НВ розповіла Євгенія Локтіонова, директор компанії UTG (Українська торгова гільдія).

Відео дня

«У цьому напрямку можна чекати збільшення. З однієї простої причини: люди знаходяться в такому депресивному стані, що, коли настане час Х і закінчення цього всього, вони почнуть шукати позитивні емоції. Найдоступніші позитивні емоції - вийти в люди, випити чашечку кави і на фудкорті щось з'їсти. Це дешево і позитивно. У нас менталітет такий. У нас після кожної кризи зростали фудкорти і недорогі ресторани», — розповів вона.

При цьому Локтіонова застерегла, що даний прогноз стосується оптимістичного сценарію завершення карантину і пандемії - за якого відновлення ринку триватиме близько 12 місяців.

Про те, що чекає на Україну при песимістичному сценарії і про те, наскільки просяде український ритейл через карантин, читайте в інтерв'ю з директором Української торгової гільдії на НВ Бізнес.

Показати ще новини
Радіо НВ
X