Українське м'ясо незабаром поїде в Ізраїль

коментувати
Наразі триватиме період сертифікації української продукції
Фото: pixabay / PublicDomainPictures

Наразі триватиме період сертифікації української продукції

Україна отримала доступ на ринок охолодженої яловичини і м'яса птиці Ізраїлю, але безпосередні поставки продукції можуть розпочатися лише після необхідної сертифікації підприємств,.

Про це заявив міністр агрополітики Олексій Павленко, пише УНІАН. 

За його словами, сертифікація триватиме від 1 місяця до півроку.  

"Наразі починається робота на рівні наших ветеринарних органів, які повинні провести сертифікацію наших підприємств, які висловлять бажання, і після цього буде проведено відкриття. З нашого досвіду, відкриття може тривати від місяця до шести", - зазначив міністр.

Крім того, за його словами, Ізраїль висловив бажання ввести режим вільної торгівлі з Україною і розпочати роботу в цьому напрямі влітку цього року. 

Нагадаємо, що 1 січня 2016 року набула чинності Угода про зону вільної торгівлі (ЗВТ) Україна-ЄС. У перші дні роботи ЗВТ сертифікати для експорту видали майже тисячі українським компаніям.

Коментарі

1000

Правила коментування
Показати більше коментарів

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ТОП-3 блога

Читайте на НВ style

Економіка ТОП-10

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: